japanese practice takato tamagami have sent us exclusive images of the 'N-house', a pair of residences separated by two interlocking 
volumes. perched on high ground in tokyo on a 15 meter wide by 30 meter long plot oriented in a linear configuration which stretches 
from north to south. the interiors of the dwellings feature diverse spatial sequences with U-shaped circulation and courtyards to introduce 
daylight from all cardinal directions. the A-house is entered through a narrow corridor which guides to the stairwell that leads into 
the living area. moving away from the dark hallway towards the light, a raised garden and gallery is revealed, transitioning between 
the external and internal environments.

Joel is a contributor on Design-Milk's weekly architectural posts and Apartment Therapy's Unplggd daily technology posts.