netlife research office

oslo-based practice eriksen skajaa architects have designed the 'netlife research office', the revitalized home for a 
consultancy firm located in oslo, norway. deep and dark spaces with low headroom were in need of a fresh update,
including spaces to foster creativity and reflection. white surfaces including a natural rubber floor, ceiling and spans of
glass walls contribute to a bright atmosphere. dividing the meeting rooms are the 'light boxes', volumes which appear 
to hover due to a thin band of artificial light highlighting the meeting point of the floor and wall planes. a black corridor
contrasts the illuminated congregation areas adding a sense of solidity to the interior.

Joel is a contributor on Design-Milk's weekly architectural posts and Apartment Therapy's Unplggd daily technology posts.