duplex by a-cero

This futuristic looking apartment is a duplex rehabilitation project recently completed by A-cero Architects in Galicia, Spain. Here is an excerpt from the official architects’ description: “The wide entrance hall distributes, on the one hand, the most public area, composed by a big dining room and, on the other side, a courtesy w.c, a bedroom in-suite with a finished bathroom that can be for guests or for service and the kitchen. On the opposite side, there are the sculptural stairs that will lead us to the most private stays. In the living room, as in the rest of the house, the white colour is the protagonist. Only some elements like the lacquered black wood console by “A-cero in”, the Ace model couches, also by “A-cero in” upholstered in velvet champagne tone, break this white monochromia.

Joel is a contributor on Design-Milk's weekly architectural posts and Apartment Therapy's Unplggd daily technology posts.