No Picnic Offices by Elding Oscarson

Salvaging a 19th Century building, that once was a stable and a troop hall, in central Stockholm says something about your vision. It speaks to the respect and acknowledgment of the past and how you pursue pushing the envelope by embracing it. Serving as consultants in industrial design, product design, packaging design, art direction, consumer insight and architecture, No Picnic had to unfold a space that allows for creative exploration, diverse prototyping and absolute comfort. Although building an environment within a protected building is no easy task, Swedish duo Elding Oscarson, saw the opportunity to create ingenious ways to occupy and divide the interior envelope.

Joel is a contributor on Design-Milk's weekly architectural posts and Apartment Therapy's Unplggd daily technology posts.