genets 3

This house is limited to a single level, it is weightless on the water area that separates it from the entrance avenue. To the left, the entrance shows its gallery wall. Descend a level, the construction frames the view over the fields, the countryside is yours. To the left, behind you, a series of levels interrupted by stairs that stretch outside bring the profile of the site together. To the right, beyond the overhanging part that covers the dining room, the kitchen benefits from a lateral patio that bathes in the morning sun. Go down further, the garden continues right up to the old trees in front of a swimming pool that is so long that it takes the liberty to fold back into the building through the fault-line freed up under the built-up framework.


Joel is a contributor on Design-Milk's weekly architectural posts and Apartment Therapy's Unplggd daily technology posts.